ÜCRETSİZ TANITIM
Bilgilendirme yazısı’nı okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.
Adınız, Soyadınız *
İl Seçiniz *
İlçe Seçiniz *
Telefon *
Email *
Aura Cebilon
  • Su Arıtma Cihazları Mineralleri Yok Eder Mi?

    Su arıtma cihazları mineralleri yok eder mi?

    Sağlıklı bir hayat ve yüksek yaşam kalitesi, hepimizin vazgeçilmez hedefi. Bunun için sadece hedef koymak yetmez, harekete geçmek de gerekir. 

    Kötü alışkanlıklardan uzak durmak, daha fazla adım atmak ve içtiğimiz su miktarını arttırmak… O zaman haydi gelin bugünden itibaren kendimize yeni hedefler koyalım ve içtiğimiz suyu arttırmakla işe başlayalım. Her gün ortalama birkaç litre içilen, temel gıdalarımızdan en önemlisi olan suyu rast gele tüketmeyelim.

    Su seçenekleri değerlendirildiğinde en iyi seçimin son teknoloji ile geliştirilen su arıtma cihazları olduğu görülecektir. Çeşitli avantajları nedeniyle su arıtma cihazı almaya karar verenler ise arıtılan suyun minerallerden yoksun olup olmadığı konusunda tereddüt yaşayabilir. Bu nedenle su arıtıcı seçimi yapılırken bazı kriterleri göz önünde bulundurmak önemlidir. 

    Su arıtma cihazının ters ozmoz teknolojisine sahip olması gerekir. Ters ozmoz filtrenin gözenekleri, sadece su moleküllerinin geçebileceği kadar küçüktür. Bu sayede sudaki tüm zararlı kimyasallar, bakteriler, parazitler, virüsleri temizler. Bu sırada su bir miktar mineral kaybı da yaşar. Ancak bu teknoloji ile üretilen cihazlar aynı zamanda arıttığı suya mineral ekleyerek suyu zenginleştirir, pH oranını düzenleyerek suyu kaliteli hale getirir.

    Bedenimizin mineral kaynağı nedir?

    İnsan bedeni için su bir mineral kaynağıdır. Ancak bedenimiz aynı mineralleri yediklerinden de sağlar. Mesela süt ve süt ürünleri iyi bir kalsiyum kaynağıdır. Tavuk ve kuru baklagiller fosfor açısından zengindir. Muz magnezyum açısından zengindir ve bir muz yetişkin bir kişinin günlük magnezyum ihtiyacının yüzde 10’unu karşılar. Beslenmemize katacağımız kuru yemiş, yeşil yapraklı sebzeler, taze meyveler, tahıl ve kuru baklagiller günlük mineral ihtiyacımızı karşılamaya yardımcı olacaktır.

    En iyi seçimi yapın

    Plastik ambalajlarla satılan sular ile kıyaslandığında çok daha sağlıklı olan, günümüz teknolojisiyle suyun en iyi haline erişmenizi sağlayan su arıtma cihazları, suyun kalitesini yüksek seviyeye çıkarır. Bu çalışma sistemine sahip olan cihazlar, bakımları ve filtre değişimleri de düzenli olarak yapıldığında en iyi seçim olacaktır.

    Doğru bir su kaynağına sahip olup güvenli su tüketimine eriştiğinizde, dışarıda satılan ambalajlı suları veya eve sipariş verilen damacana sularını değil, kendi arıttığınız suyu tercih edersiniz. Özellikle pH oranı düzenlendiği için içimi daha lezzetli olacağından alıştığınız tadı tercih etmeniz kaçınılmaz olur.

    Mineral değeri yüksek, sağlıklı suya evinizin mutfağından içime ya da kullanıma hazır olarak kolayca ulaşmak; doğru bir su arıtma cihazı tercih etmekle mümkündür.