ÜCRETSİZ TANITIM
Bilgilendirme yazısı’nı okudum. Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum.
Adınız, Soyadınız *
İl Seçiniz *
İlçe Seçiniz *
Telefon *
Email *
Aura Cebilon
  • Neden Alkali Su Tüketmeliyiz?

    Neden alkali su tüketmeliyiz?

    Suyu hem daha lezzetli hem de daha yararlı hale getirmenin yolu; alkali su…

    Doğru kalitede, yeterli miktarda su tüketmek herkes için her zaman mümkün olmayabiliyor. Özellikle sıcak havalarda vücudun sıvı kaybetmesi nedeniyle tüketilen suyun uygun özellikte olması daha önemli hale geliyor. Bunun için suyunuzu alkali hale getirerek vücudunuzun sıvı ihtiyacını en iyi şekilde karşılayabilir, az su tüketmenin risklerine engel olabilir, lezzeti sayesinde suyunuzu keyifle içebilirsiniz. Alkali suyu diyet yaparken de tüketerek diyetten daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

    Alkali su, pH değeri normal suya göre daha yüksek olan, zararlı asitlerin vücuttan atılmasını hızlandıran sudur. pH (hidrojen kuvveti) değeri 7’den fazla olan alkalik sular, mineral açısından zengindir. Daha küçük moleküllere sahip olduğu için vücudun suyu emmesini kolaylaştırır. Hidrasyonu artırarak metabolizmayı hızlandırır. Vücudun asit dengesini korur, asit özellik taşıyan toksinleri nötralize eder.

    Detoks etkisi yaparak sindirim sisteminin daha hızlı ve düzenli çalışmasına yardım eden alkali su, hem toksinleri vücut dışına attığı hem de ödemi engellediği ve zayıflamaya yardımcı olduğu için diyet yapanların da tercihidir. Sindirim sistemini koruyarak sindirim problemlerine çözüm olan, bağışıklık sistemini kuvvetlendiren alkali su, aynı zamanda cilt sağlığını da destekler. 

    Alkali su yaşlanmanın etkilerini azaltır, cildi güzelleştirir. Hücrelerin daha hızlı yenilenmesine yardımcı olur. Böbrek hastalarında diyalizin yan etkilerini azalttığı görülmüştür. Mesane taşı sorunlarını gidermede faydalıdır. Kemik sağlığına iyi geldiğini, kemik yoğunluğunu artırdığını gösteren çalışmalar da mevcuttur. 

    Yaşam kalitenizi artırmak için alkali su için. Musluktan akan suyu alkali su haline getiren, suyu arıttıktan sonra alkali elementler (potasyum, kalsiyum, magnezyum) ilave eden ve suyun pH seviyesini yükselten, suyu ters osmoz yöntemiyle arıtan su arıtma cihazları tercih edin.